Home
Produkter
Kontakt

Farve- og trykmærkefotoceller

Manualer og Datablade er i PDF format. Hent Adobe Acrobat Reader her:.

For yderligere oplysninger: info@betatechnic.dk

TEC SERIEN

TEC fotocellen er designet til de mest krævende farvegenkendelses applikationer, såsom sortering og identifikation. TEC udsender, via den optiske fiber, hvidt lys. Dette lys reflekteres på objektet og opsamles i fotocellen. Lyset bliver da analyseret og splittet op i RGB (Red Green Blue) værdier. Indstillingen er mikroprocessorstyret, og opnås ved et tryk på en knap.

TEC leveres i modeller med NPN eller PNP udgang, og med M8 stikforbindelse.  

Datablad Manual
TL10 SERIEN

TL10 er en kontrastscanner som detekterer forskellen mellem 2 referencer, såsom et trykmærke og dens baggrund. TL10 udsender hvidt lys og arbejder med tre afstande alt after valg af linse: 8, 28 og 50mm. TL10 er særlig velegnet til at detektere små forskelle i kontrasten såsom hvid/gul.

TL10 anvendes typisk i emballageindustrien. 

Datablad Manual
TL80 SERIEN

TL80 er en kontrastscanner som detekterer forskellen mellem 2 referencer, såsom et trykmærke og dens baggrund. TL80 udsender IR rød eller synligt grønt lys (Valgbart), og arbejder med tre afstande alt after valg af linse: 8, 18 og 28mm.

TL80 anvendes typisk i emballageindustrien.

Datablad Manual
TLµ SERIEN

Efter 20 års erfaring med trykmærkelæsere er Datasensor nu i stand til at levere en helt ny trykmærkelæser, der ved hjælp af sin microprocessorstyring sætter brugeren i stand til at indstille læseren helt uden problemer.

Den nye TLµ er karakteriseret ved et tastatur, der består af to knapper (Mark & BKGD), og to LED indikatorer. Brugeren kører den ene kontrast ind foran TLµ og trykker på "Mark" knappen, dernæst kører man den anden kontrast ind foran og trykker på "BKGD". TLµ indstiller nu sig selv og vælger samtidigt den bedste emmission, grøn eller rød.

I de tilfælde hvor ændringer i kontasten forekommer tit, kan TLµ forprogrammeres til den nye situation. Det er muligt at gemme op til 4 forskellige formater.

TLµ har 2 forskellige læseafstande, 9 eller 18mm alt efter valg af linse. TLµ er IP67, en egenskab der sætter fotocellen i stand til at arbejde - selv under de vanskeligste forhold.

Datablad Manual

BETA technic ApS Herlufsholmvej 37 DK-2720 Vanløse tel: +45 45 66 22 08 e-mail: info@betatechnic.dk